Diensten van Custom Logo

Custom Logo is een jonge onderneming die veel verschillende services aanbiedt, zoals logo ontwerpen, huisstijl ontwerp en website design. Bij Custom Logo werken gemotiveerde en enthousiaste jong designers die met veel plezier ontwerpen voor je maken.

Bij het ontwerpen van de verschillende producten wordt er rekening gehouden met de stijl van jouw bedrijf die jij wilt uitstralen. Zo sluiten de diensten van Custom Logo naadloos aan op jouw wensen. Wij hebben al verscheidene opdrachten gedaan voor veel verschillende opdrachtgevers.

Door een goede huisstijl te presenteren die uitstraalt wat jouw bedrijf doet en waar jouw bedrijf voor staat, trek je meer klanten naar je toe. Teven is een goed en representatief logo ontwerp essentieel voor het herkennen van jouw merk en om een blijvende indruk achter te laten bij jouw bezoekers.

De huisstijl en het logo ontwerp komen dan terug in het design van de website, die eveneens door Custom Logo ontworpen kan worden. Jij stuurt ons de data op waarmee wij aan de slag moeten gaan en je krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons. Daarna gaat het ontwerpproces van start en krijg je nog steeds voldoende mogelijkheid om mee te denken tijdens het ontwerpen van zowel het logo als de huisstijl en de website.