Professioneel logo ontwerp

Custom Logo is het bedrijf waar jonge en getalenteerde designers hun krachten bundelen. Custom Logo richt zich op het ontwerpen en vormgeven van logo’s, huisstijlen en websites. Bij Custom Logo wordt alles in het werk gesteld om jouw bedrijfscultuur en core business te vertalen naar een passend bedrijfslogo of een geschikte huisstijl.

Een logo laten ontwerpen, hoe gaat dat nu eigenlijk in zijn werk?

Zodra jij besloten hebt met ons in zee te gaan, stuur je ons de data die wij nodig hebben. Wij zullen deze data controleren en vervolgens een designer aan de slag laten gaan. De designer zal gedurende 3 werkdagen bezig zijn met enkele concepten, die aan je worden voorgelegd. Als jij het bedrijfslogo hebt goedgekeurd, maken we de core bestanden in orde. Ook versturen we dan de factuur. Vervolgens worden de Bedrijfslogos per mail naar je opgestuurd. Om te voorkomen dat jij je logo kwijtraakt, slaan wij alle concepten op een externe server op. Kortom, een logo laten ontwerpen door Custom logo heeft zo zijn voordelen!
Bent je op zoek naar een kwalitatief hoogstaand design tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij Custom Logo aan het juiste adres!

Een logo laten ontwerpen voor jou onderneming? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op! Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Waarom Custom Logo?

Wij bieden logo design, huisstijl design en website design voor een scherpen prijs met een goede services. Als er vragen zijn neem dan contact met ons op.

Professionele ontwerpers werken aan jouw projecten. Wij zorgen ervoor dat jij de gewenste kwaliteit krijgt voor een goede prijs. En we zullen werken totdat jij volledig tevreden bent! Jouw succes is ons succes!
Jij kunt vanaf 99 euro een logo bij ons bestellen.
Jij zult jouw logo ontwerp krijgen in alle bestandsformaten die je ooit nodig zult hebben. In tegenstelling tot andere bedrijven bieden wij ook allen core en lettertype bestanden. Op de top van dit alles wordt jou logo ontwerp opgeslagen op onze beveiligde backup servers. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw werk altijd veilig opgeslagen is.
We werken heel efficiënt en jij hoeft niets te betalen voor onzichtbare kosten die andere bedrijven (meestal) wel in rekening brengen(zoals dure kantoren, teambuilding trips, onnodige management lagen, sexy secretaresses (helaas), etc … ).
De eerste design concepten zullen binnen 3-4 dagen voltooid zijn.
We zullen pas tevreden zijn als jij dat ook bent … dus totdat jij 100% tevreden bent zullen we blijven werken aan jouw logo design concepten. Als het logo is voltooid, maar je hebt nog steeds een aantal kleine veranderingen nodig, dan is dat ook geen probleem.
We bieden veel meer dan alleen het logo ontwerp. Naast het logo en briefpapier ontwerp, kunnen wij jouw ook helpen met het opzetten van jouw hele online infrastructuur (website ontwerp, ontwikkeling en web hosting). Daarnaast hebben we een groot netwerk die je gratis kunt gebruiken!
Je kunt altijd contact us met ons openen.
Vraag ons alles :)

Meer vragen? Vraag ons alles:

captcha